Aanbod Feestzaal Ter Maerel

Aanbod

Feestzaal Ter Maerel verwelkomt groepen van 15 tot 300 personen. De vernieuwde zalen kunnen we opsplitsen in diverse ruimten naar wens.

Als de zon van de partij is, is het heerlijk vertoeven in de grote tuin. Kinderen kunnen er genieten van het gratis springkasteel.

Onze accommodatie is tevens voor iedereen volledig toegankelijk en biedt alle comfort voor mensen met een beperking.

Privé

U kunt bij ons terecht voor babyborrels, communie- of lentefeesten, huwelijken, verjaardagen, jubilea, ... kortom alle mogelijke familie- en vriendenbijeenkomsten.

Bedrijven

Onze zalen zijn geschikt voor diverse evenementen en vergaderingen. U kunt er als gast rekenen op een beamer, professionele geluidsinstallatie en draadloze wifi. Om uw klanten of personeel te verwennen kunnen we u diverse formules aanbieden.

Verenigingen

Uw jaarlijkse bijeenkomst, de kampioenviering, een bedanking voor uw medewerkers, ... Elke gelegenheid kunnen we hier voor u helpen organiseren. Ziet u het groots of eerder bescheiden, voor elk budget valt er wel iets te regelen.

Bezoekers Izegem

Groeperingen of verenigingen die Izegem komen bezoeken, kunnen bij ons terecht voor een snelle lunch of een uitgebreider menu naar keuze.

Rouwmaaltijden

Voor een gepaste rouwmaaltijd stelt Ter Maerel u enkele verzorgde formules voor. Opdat u in alle rust herinneringen kan ophalen, nemen we zoveel mogelijk praktische zorgen uit handen. Zo kan u met familie en vrienden woorden van troost delen. In een sereen kader en met professioneel onthaal bezorgen we u een stijlvol moment van afscheid.

Traiteurdienst

Alle hapjes, schotels, buffetten, en gerechten kunnen ook in traiteurdienst afgehaald worden.

Onze volledig nieuwe en moderne zalen zijn gratis ter uwer beschikking om het feest van uw dromen tot werkelijkheid te brengen.

Reserveer nu

Feestzalen voor huwelijken, Banketten, Recepties, Alle feest- en rouwmaaltijden, Traiteurdienst