Hoofdgerecht

Hoofdgerechten

Gevulde kippenfilet “Ter Maerel” € 15,00
Kippenborst gevuld met duxelles, overgoten
met duvelsaus
€ 15,00
 
Kalkoengebraad of tournedos “Zingara” of “Archiduc” € 15,00
Exotische kalkoenrollade met ananassausje zoet-zuur € 15,00
Gebraiseerde beenham met “Rodenbachsaus” € 15,00
Ardeens gebraad op grootmoeders wijze € 15,00
Mosterdgebraad met thijmsaus € 15,00
Gemarineerd varkensgebraad met rode wijnsaus € 15,00
Piepkuiken op bourgondische wijze € 15,00
Kalkoenrollade met woudham en Oud-Brugge € 16,00
(Ardeens) Varkenshaasje “Marengo” € 16,00
Parelhoender met dragonsaus € 16,00
Lamsbout met rozemarijn € 17,00

Eendenborstfilet met sinaasappel-honingsaus
of met kriekbier en krieken

€ 17,00
 

Gebraden eendenborstfilet met vier pepers € 17,00
Gebakken melkvarkensrug met bruine Tongerlo € 18,00
Gevulde kwarteltjes met champagne- of druivensaus € 20,00
Rundsgebraad met gerookte ham, sjalot en bieslook € 20,00
Gebraden kalfslende op Hertogen wijze € 22,00
Gegrilde kalfstournedos met Calvadossausje € 22,00
Gevulde kwartels met kalfszwezeriken “fine champagne”           € 23,00
Ossenhaas “Bordelaise” € 24,00
Lamsfilet overgoten met licht muntsausje € 24,00

 

Alle hoofdgerechten worden opgediend met een assortiment marktverse groentjes en de door U gekozen aardappelen of kroketten ( o.a. gegratineerde roomaardappelen, aardappeltaartje met tomaat en basilicum, rösti, dennenaardappelen, (mini-) kroketten, amandelkroketten, gebakken krielaardappeltjes … )


Terug naar overzicht

Onze volledig nieuwe en moderne zalen zijn gratis ter uwer beschikking om het feest van uw dromen tot werkelijkheid te brengen.

Reserveer nu

Feestzalen voor huwelijken, Banketten, Recepties, Alle feest- en rouwmaaltijden, Traiteurdienst