Ter Maerel feestzaal Izegem

Over Ter Maerel

Ter Maerel verwelkomt groepen vanaf 15 personen tot 300 gasten. De grote moderne feestzaal kan opgedeeld worden in 3 ruimtes voor kleinere samenkomsten. Als de zon van de partij is, is het heerlijk vertoeven in de grote tuin. Ook kinderen genieten van de uitgebreide speelruimte en het gratis springkasteel. Bij ons kan u terecht voor uw privéfeest, bedrijfsfeest of rouwmaaltijd

Weetje: op het domein waar vandaag het stijlvolle gebouw van Ter Maerel staat, bevond zich vroeger een kleiput. ‘Maere’ was klei om huizen te beplakken. Gegevens uit die periode zijn echter niet terug te vinden. Zo blijft de voorgeschiedenis van Ter Maerel toch altijd een beetje mysterieus. In 1994 besloten Jan Verbeke en Lieve Ghekiere om op de idyllische locatie feestzalen Ter Maerel op te richten. Een ideale setting die rust en klasse uitstraalt. 

Ter Maerel gaat prat op culinair verwennen. De Franse gastronomie wordt meesterlijk beheerst door huischef Wouter Vanden Nest en kok Lieve Ghekiere. Hier worden alleen dagverse en seizoensgebonden producten gebruikt. In ons overzicht van menu’s vindt u een uitgebreide keuze en een diversiteit aan smaken. Ook met vegetariërs of gasten
met speciale wensen, wordt steevast rekening gehouden. We zijn tot uw dienst om u maximaal en culinair te laten genieten.

Op deze website en in onze brochure kan u alle informatie terugvinden. 

Onze volledig nieuwe en moderne zalen zijn gratis ter uwer beschikking om het feest van uw dromen tot werkelijkheid te brengen.

Reserveer nu

Feestzalen voor huwelijken, Banketten, Recepties, Alle feest- en rouwmaaltijden, Traiteurdienst